Followers


Sudah masuk waktu solat fardhu maghrib bagi kawasan Teluk Air Tawar dan kawasan yang sama waktu dengannya... keke... jadi announcer jap :D...

Yay!! dapat balik akhirnya... sekarang nih, ade dkt rumah Tok Teh and hari sabtu ade majlis pertunangan    >.< ...


Haloo... mmm...nothing much to say... 

First time keluar dengan roommate makan steamboat dkt Arau, Perlis...  















seronok juga keluar makan steamboat dengan roommate... harap2 lepas ni, ade peluang lagi nak keluar makan sama2 :) ... 

ape2 pun Iera nak ucapkan terima kasih dekat roommate Iera,  Nad dan Kak Bella sebab jemput Iera keluar dengan korang sekali... Iera ni jenis jarang keluar malam dan kalau keluar pun, selalu keluar dengan keluarga... so, many thanks to both of you for giving me chance merasa bagaimana keluar makan dengan roommate waktu malam ( walaupun Iera dengan Kak Bella dah ade dkt Arau sejak pukul 5:30 p.m ) ... 
hmm... first time jugak makan steamboat :D ... 

hmm... Iera nak tag roommate Iera la :) 

Kak Bella



annyeonghaseyo yorobeun ... * sorry eak kalau salah eja :3  *... 
Iera nak wajah baru >.< !!!
wajah baru ape? jangan salah tafsir dan faham ea... bukan Iera nak tukar wajah Iera ni...
Iera nak tukar wajah blog Iera ni... aisshh... nak sangat tukar wajah baru ... tp buat masa sekarang x leh... kene focus final exam nih... tinggal lagi satu paper jer... sabo Iera sabo * cakap kat diri sendiri *
aigoo =.=" .... susah betul nak control diri ni, bile excited nak buat sesuatu yang Iera suke =.= ... 
kene belajar control diri ni * pinch my cheek * ... 
 
Assalamualaikum semua :) ... dah lame Iera x post ape2... agak sibuk sekarang ni...
hari ni Iera nak ngomel pasal ape ek? aaa *petik jari dan bayangan mentol bercahaya di kepala *
Iera nak ngomel pasal final examination lah... hari ni merupakan hari permulaan final examination bagi pelajar diploma part 1 pengurusan perniagaan (Iera le tu).. course lain, naega molla ( x tahu ) ...
hari ni Iera bangun awal ( semangat nak gi exam )... tapi bile dah sampai bangunan Al-Farabi 2, hati lak buat hal... dup dap dup dap... penyakit darah gemuruh iera =_=" ... bukan gemuruh jiwa Faizal Tahir tau...
dah sampai depan class, Iera n chinggu ( kawan2 ) gi tengok kedudukan meja ketika exam... Iera meja 16, kawan iera, 7 dan 25 ... ingatkan dapat meja yg tengah2...rupa-rupanya dapat yang depan sekali...aish, sungguh ku x suka akan kedudukan meja ni =_= ... tp nak buat camne, dh ditetapkan oleh pihak yang berkuasa... so, Iera sbg pelajar just follow je la...
masa tengah exam tu, pengawas duduk depan... aish, sungguh mengganggu konsentrasiku untuk menjawab soalan... sabo je la...nak wat cam no kan... 
k la... nanti Iera sambung lagi... daa... salam
There was an error in this gadget

Google+ Followers