Followers


hellooooo everyone ^^ ....

today...ade orang nak buat blog baru....

so, ade cadangan x? tentang background yang comel dan girly? 

hehehe...ni bukan untuk Iera tapi ni untuk orang yang ade relation dengan Iera...

Sesiapa yang ade idea boleh la sumbang kat Iera :D .... Sumbangan anda amatlah diharapkan...

Sekian terima kasih :D .... 





hey guys... hari ni merupakan hari yang paling teruk bagi Iera... Iera pun x tahu nak cakap macam mane..

sedih, sakit hati, kecewa, takut dan macam2 lagi emosi yang bercampur baur ....

haish.... Iera x suka akan situasi begini....

Iera harap agar situasi yang berlaku hari ni x akan berulang sebab hal yang sebegini 

membuatkan Iera rasa teruk sangat... 



Assalamualaikum, hello, annyeong haseyo, konnichiwa everyone... Hari ni result keluar

and guess what... tadi waktu nak semak result, berlaku suatu situasi yang membuatkan Iera panik... nak 

tahu? Iera buka Student Portal and masukkan ID dan password -----> x boleh sign in ...dan

muka Iera dah pucat dan  level panik Iera meningkat .... Iera try tanye kak bella mcm mane nak tengok 

result sedangkan Iera nak sign in pun x boleh...then, Kak Bella cakap try masuk dekat examination result 

tuh...Akhirnya, Alhamdulillah berhasil jugak :D ... Hati dah dup dap dup dap ( takut nak tgk result... siap 

bace surah lagi sebelum tengok result tuh )... Alhamdulillah x ade yang gagal ( yang penting x kene repeat 

paper :D ) nak tahu Iera dapat berape? hmm... x yah lah, yang penting Iera lulus... Insyaallah Iera akan buat 

yang terbaik untuk upcoming sem ni... tolong doa doakan Iera ek :) .... one thing before Iera stop tulis entry 

nih... Iera nak congratulate Iera punya kawan merangkap ex-roommate and Iera punya dongsaeng 

( lahir tahun yang sama tp lain bulan :D) Kak Bella and Saranghaeyo Amira ... chukaheyo dapat dean ... i'm 

so proud of both of you... dan bagi yang x berapa berjaya.... jangan putus asa, kita ada lagi 5 sem, sem yang 

akan datang berusaha la bersungguh-sungguh ye... kita usaha sama-sama kay... Hard work will never betray 

us ( sorry kalau x betul >.< )..

There was an error in this gadget

Google+ Followers