Followers


ari ni Iera nak join 1st giveaway by telekung Najwa...bukan ape, kawan Iera dah tag Iera...so bile Iera tgk untuk ape vina tag Iera, Iera pun tergerak nak join gak dalam 1st giveaway ni :)... selain tu, dapat jugak Iera mengeratkan silaturrahim sesama blogger ye x? hehe... 

okeh...komen/promosi/cadangan mengenai telekung Najwa?

komen ~ hmm...Iera rase kan kalau nak ramai pembaca, kene selalu update blog...
tu sekadar komen Iera je :D

promosi ~ Iera nak puji telekung Najwa sbb melalui giveaway mcm ni...dapat tarik ramai pembaca dan mungkin dapat cetuskan minat untuk membeli telekung  :D

cadangan mengenai telekung Najwa ~ hmm..kat fb dah ade, blog pun dah ade...ape lagi ek? tawarkan diskaun pada musim2 tertentu...bukan 4 musim yang ade kt negara lain tau :P...
ataupun, kelaskan telekung yang sesuai untuk orang yang nak pergi mengerjakan umrah/haji ... Iera rase kalau untuk orang yang pergi ke umrah/haji x yah yg byk corak..simple je...sbb takut corak yang ade pada telekung tu mengganggu kosentrasi orang nak khusyuk... hehe... sorry ea.. sebab berjela-jela Iera punye cadangan ni...kalau terima cadangan Iera ni, alhamdulillah...Iera la orang yang paling gembira :D

okeh...tu saje... 
oh ye...Iera nak tag :-

cik ubi
Cik Niera
airin

Salam semua dan jaga diri baek-baek tau :D

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Google+ Followers