Followers


Assalamualaikum, hello, annyeong haseyo, konnichiwa everyone... Hari ni result keluar

and guess what... tadi waktu nak semak result, berlaku suatu situasi yang membuatkan Iera panik... nak 

tahu? Iera buka Student Portal and masukkan ID dan password -----> x boleh sign in ...dan

muka Iera dah pucat dan  level panik Iera meningkat .... Iera try tanye kak bella mcm mane nak tengok 

result sedangkan Iera nak sign in pun x boleh...then, Kak Bella cakap try masuk dekat examination result 

tuh...Akhirnya, Alhamdulillah berhasil jugak :D ... Hati dah dup dap dup dap ( takut nak tgk result... siap 

bace surah lagi sebelum tengok result tuh )... Alhamdulillah x ade yang gagal ( yang penting x kene repeat 

paper :D ) nak tahu Iera dapat berape? hmm... x yah lah, yang penting Iera lulus... Insyaallah Iera akan buat 

yang terbaik untuk upcoming sem ni... tolong doa doakan Iera ek :) .... one thing before Iera stop tulis entry 

nih... Iera nak congratulate Iera punya kawan merangkap ex-roommate and Iera punya dongsaeng 

( lahir tahun yang sama tp lain bulan :D) Kak Bella and Saranghaeyo Amira ... chukaheyo dapat dean ... i'm 

so proud of both of you... dan bagi yang x berapa berjaya.... jangan putus asa, kita ada lagi 5 sem, sem yang 

akan datang berusaha la bersungguh-sungguh ye... kita usaha sama-sama kay... Hard work will never betray 

us ( sorry kalau x betul >.< )..

8 comments:

ILA said...

Tahniah.

ILA said...

Good Luck 4 next sem... ^-^

Nijiera said...

terima kasih ILA ^^ ... windu la kat ILA... bile la dapat jumpe ek?

ILA said...

me 2 dear...dh lama sgt rsanye kte xjmpe n contct...hu3...msg2 bz da...he2...Miera cti smpi ble??insyallah t kte plan same2 ble nk jmpe ya.. ^-^

Hanif Idrus said...

Tahniah..

Nijiera said...

hmm... Iera cuti sampai hujung bulan ni je... rasenye, 29/30 kene balik Arau dah :(

Nijiera said...

Hanif, terima kasih ^^

foot note said...

Mira !! rindu sangat kt Mira..tak sabar nak jumpa mira lagi ^__^ untuk mira pun congrats ya..takde paper yg repeat..alhamdulillah :) sama2 kita struggle lagi utk sem depan..caiyokk!

-kak Bella-

Post a Comment

There was an error in this gadget

Google+ Followers