Followers

Assalamualaikum sume ^^...

Hari ni iera ade bace blog post dongsaeng iera n iera nak post juga pasal ni... First n foremost iera nak ucapkan time kasih sbb cakap iera cantik n cute walaupun diri ni x seberapa... Rasenye orang yang cakap iera ni C&C ni lagi cantik n cute... U said that u're a bit tomboyish right? But i don't think so.. From my view, i think u're just like any other girl who have their own attractive side n guess what sometimes i think that u're more gentle than i am and i admire that you're more honest to yourself and others around you... For me, that's what makes u beautiful... Be confident with urself.. Haha, cantik bukan sahaja pada rupa tau n one more thing... I totally agree with u on " biar kita nampak biasa/ x cantik pada mata orang asalkan kita nampak cantik di mata Allah S.W.T. "

Hurmm... Iera nk cakap ape lagi ekk?? Hmm.. Kepada wanita dan lelaki di luar sana, ingat cantik itu subjektif dan cantik itu bukan bersandarkan hanya pada rupa seseorang sahaja tau.. ( ni pun peringatan pada diri iera sendiri juga ^^ ).. Oh ya, ade satu lagi... Ade satu idiom " don't judge a book by it's cover " kan? Hmm.. Idiom ni ada betul juga tapi klau kita x tgk luaran dulu macam mane kita nak tertarik kan? Boleh je klau nk tgk luaran dulu tapi lpas tu kene la jugak tgk sahsiahnya juga ya x ? ;) hehehe... Jgn marah ya ni sekadar pendapat iera sahaja ^^

1 comments:

AiRin Nur Hidayah said...

thx for ur praise :) My pleasure ^__^

Post a Comment

There was an error in this gadget

Google+ Followers