Followers


Konnichiwa~

ha, hari ni Iera nak promosi biskut raya :D
hehe..kebiasaannya Iera share something kan?
kenapa lak Iera tetiba nak promosi ni?
answer : " Iera saje je nak tolong mak su promosi biskut raya "
so, bagi sesiapa yang belum beli biskut raya dan sibuk dengan kerja x sempat
nak buat kuih/biskut raya, boleh la buat kuih/biskut tunjuk :D
buat tempahan dan deal dengan mak su ( Save Masa + Save Minyak nak ke kedai )

Sila lihat dan buatlah pilihan :-

 Biskut Snowy

 Samprit

 Biskut Nescafe

 Cornflakes crumble

 Tat Gulung 

make your choice :) kalau nak order, boleh order dekat page Iera Nijiera's Special Place atau
terus order dkt fb maksu Iera ... hmm, pasal harga dan seangkatan dengannya... boleh tanya pasal tu di page  Iera atau direct ke fb maksu :)...









0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Google+ Followers