Followers


ape khabar semua? mcm mana dengan kehidupan korang? ada baik ka atau x baik? ... kalau x berapa nak baik tuh, sabor je le.. doa pada Yang Esa agar segala urusan kita dipermudahkan... Insyaallah Allah akan permudahkan urusan kita...hmm.. bagi yang stress tu, x mo stress stress ea... nnti kita jugak yang rase sakitnya... tenangkan fikiran, recite Quran atau baca surah-surah yang tertentu...Insyaallah, akan tenang, lapang dan damai... Iera ade la snap beberapa pic pemandangan ni...tp qualitynya x setaraf  yang profesional la... jom kita nikmati keindahan alam ciptaan Allah S.W.T...











p/s : Iera letak sume sbb x sure nk letak yang mane satu... mohon maaf sekiranya gambar ni x memuaskan... al maklumlah, orang yang snap gmbr ni adalah amatur :D


Alhamdulillah... dapat jugak hantar assignment CTU beberapa jam yang lepas...Lepas ni, assignment MGT dan ACC pula akan menyusul ... 

Iera nak ckp sikit nih... kalau ade assignment, better buat cepat2 nnti takut kelam kabut dan akan kite pun jadilah minah kelam kelibut... hehehe...  jangan marah ya... ini hanya gurauan semata-mata...

hmm... kene start cari info dah sekarang ni... ganbatte/ hwaiting 

* buat pose

doakan Iera supaya Iera dapat menyelesaikan assignment2 yang diberi kay ^-^ 


 



haaa... seluruh umat Islam di Malaysia akan menyambut Ramadhan pada 21/7/2012 Insyaallah... jadi Iera nak ambil kesempatan nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak, semoga pada bulan yang penuh barakah ini, kita sama-sama akan memantapkan lagi ibadah kita kepada Allah S.W.T ... 

Insyaallah Iera nak balik sambut first puasa dengan family >.< ... harap2 x de program pd hari jumaat 
     ( 20/7/2012)...Iera nak balik!!  rindu kat family, kawan2 ngan kucing Iera kikki ... 




Iera nak share ape yg Iera bace dan tertarik :D


esok ade speech >.< ... doakan Iera supaya keluar iera mudah keluarkan suara Iera... nervous dah ni...
harap2 x de la byk soalan yg akan ditanya ...
There was an error in this gadget

Google+ Followers