Followers

Assalamualaikum Sume ^o^ ...

hari ni, Iera ngan group Iera ade speaking practice BEL 120... 
kitaorang tiba di depan bilik Sir agak awl la jgk...
nervous + malu ... caye x?
iera ketuk la pintu dan tersembul la muka lecturer kesayangan kami :D
Sir pun mulakan mukadimahnya dan terang serba sedikit mengenai permakahan speaking test...
kami diberi masa 3 minit untuk fikirkan ape point yang sesuai dan tamat 3 minit, maka bermula lah speaking
practice... ape yang shedihnye... hari ni, otak Iera jam... idea x memunculkan dirinya dalam otak Iera ... Bile kawan Iera tanye soalan, Iera x leh jawab soalan die huhu...

tamat sudah speaking practice, Sir pun comment la tentang kami ... Iera digalakkan untuk cakap banyak dan elaborate lagi point Iera ... nak elaborate camne? idea nak elaborate tu menghilangkan dirinya ...

hmmm..x usah dikenang lagi...Iera berazam nak buat yg terbaik waktu Speaking Test nnti... Doakan Iera ye :D ... keperihatinan anda amatlah dihargai :D ( cam tulis surat rasmi / berkempen la plak :3 )

okeh.. itu sahaja setakat ni yang Iera nak kongsi.... kepada sape2 yang akan sit 4 speaking test dan test yang lain2, hwaiting !! ...jangan jadi cam Iera ek... semoga korang berjaya ^-^

1 comments:

Hanif Idrus said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
Selamat bercuti dan jika pulangke kampug hati-hati di jalanraya
Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
Selamat Hari Raya

Post a Comment

There was an error in this gadget

Google+ Followers