Followers


Haloo... mmm...nothing much to say... 

First time keluar dengan roommate makan steamboat dkt Arau, Perlis...  















seronok juga keluar makan steamboat dengan roommate... harap2 lepas ni, ade peluang lagi nak keluar makan sama2 :) ... 

ape2 pun Iera nak ucapkan terima kasih dekat roommate Iera,  Nad dan Kak Bella sebab jemput Iera keluar dengan korang sekali... Iera ni jenis jarang keluar malam dan kalau keluar pun, selalu keluar dengan keluarga... so, many thanks to both of you for giving me chance merasa bagaimana keluar makan dengan roommate waktu malam ( walaupun Iera dengan Kak Bella dah ade dkt Arau sejak pukul 5:30 p.m ) ... 
hmm... first time jugak makan steamboat :D ... 

hmm... Iera nak tag roommate Iera la :) 

Kak Bella

2 comments:

foot note said...

Yuhuuu...arigato gozaimasu ! :D

Nijiera said...

doitashimashite

Post a Comment

There was an error in this gadget

Google+ Followers