Followers

Assalamualaikum sume ^^...

Hari ni iera ade bace blog post dongsaeng iera n iera nak post juga pasal ni... First n foremost iera nak ucapkan time kasih sbb cakap iera cantik n cute walaupun diri ni x seberapa... Rasenye orang yang cakap iera ni C&C ni lagi cantik n cute... U said that u're a bit tomboyish right? But i don't think so.. From my view, i think u're just like any other girl who have their own attractive side n guess what sometimes i think that u're more gentle than i am and i admire that you're more honest to yourself and others around you... For me, that's what makes u beautiful... Be confident with urself.. Haha, cantik bukan sahaja pada rupa tau n one more thing... I totally agree with u on " biar kita nampak biasa/ x cantik pada mata orang asalkan kita nampak cantik di mata Allah S.W.T. "

Hurmm... Iera nk cakap ape lagi ekk?? Hmm.. Kepada wanita dan lelaki di luar sana, ingat cantik itu subjektif dan cantik itu bukan bersandarkan hanya pada rupa seseorang sahaja tau.. ( ni pun peringatan pada diri iera sendiri juga ^^ ).. Oh ya, ade satu lagi... Ade satu idiom " don't judge a book by it's cover " kan? Hmm.. Idiom ni ada betul juga tapi klau kita x tgk luaran dulu macam mane kita nak tertarik kan? Boleh je klau nk tgk luaran dulu tapi lpas tu kene la jugak tgk sahsiahnya juga ya x ? ;) hehehe... Jgn marah ya ni sekadar pendapat iera sahaja ^^

Salam sume... Hari ni satu hri iera ngan mak sedara kemas rumah, bkn sebab org nak datang tau jgn salah faham... Mak sedara yg semangat nk kemas rumah, so iera pun ikut je hehehe  ...

There was an error in this gadget

Google+ Followers